Sunday, 18 April 2010

Hulu Selangor> Keluar PKR Lagi.... Keluarlaaaa

Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat (PKR) cabang Shah Alam Nor'isham Manap dan timbalannya Muhamad Ali Mukhtar hari ini mengumumkan keluar dari parti itu berkuat kuasa serta merta.

Seorang anggota Jawatankuasa (AJK) cabang itu, Mohd Nazri Mukhtar dan empat anggota Angkatan Muda cawangan Padang Jawa turut mengumumkan keluar parti.

Nor'isham berkata mereka mengambil tindakan itu kerana kecewa dengan kepimpinan PKR yang memilih bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Zaid Ibrahim sebagai calon pakatan pembangkang pada pilihan raya kecil kerusi Parlimen Hulu Selangor.

Mereka semua keluar PKR kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan PKR keran pilih Zaid Ibrahim calon PKR. Kalau kat Shah Alam sanggup keluar Parti keran tidak berpuas hati dengan Kepimpinan parti. Macam mana pula yang kat Hulu Selangor. Adakah cabang2 kat sini ker dahan2 ker akar2 umbi PKR kat hulu selangor nie boleh berdiam diri. Adakah mereka juga tidak berpuas hati. Tak pun hati2 mereka sudah dipuaskan oleh mereka2 diatas sana. Sanggup menerima hati terbuka dengan pemilihan Zaid Ibrahim sebagai calon.

Bagi Anwar tak pelik pun kalau takat cabang-cabang yang keluar parti tu, Yang dah jadi ahli Parlimen keluar parti pun dia tak kesah. Apa dia pedulu..... apa dia kesah dengan semua tu.... korang semua tak der kepentingan pada dia pun...korang bukan kaya cam Zaid Ibrahim... paling tidak pun Zaid Ibrahim lebih kaya daripada korang2 kat PKR Shah Alam tu. Takat jadi Ketua Angkatan Muda PKR... apa yg dia kesah pun .... bg dia kecik punya hal la....

Lagi best kalu korang bubar jer cabang2 ker, dahan2 ker, ranting2 PKR kat Shah Alam... Ramai2 keluar PKR dan masuk UMNO.

No comments:

Post a Comment