Thursday, 24 March 2011

Tak Nak Nonton Video Seks.... Takut Aksi Sama

Presiden PKR president Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata beliau tidak berhasrat menonton video seks seperti yang didakwa oleh 'Datuk T' (Datuk Shazryl Eskay Abdullah).

“Terdapat dakwaan bahawa saya ingin menonton video itu.

“Saya tiada niat menontonnya kerana mengikut ajaran Islam, ia adalah haram,” kata isteri Datuk Seri Anwar Ibrahim itu sambil tersenyum. Malaysiakini.com

Komen:

Bodoh betulla sapa yang cakap Wan Azizah nak nonton Video seks yang dikatakan lelaki yang beraksi dalam video tersebut adalah suaminya. Ada ker seorang isteri yang sanggup melihat aksi suaminya dengan wanita lain. Bodoh punya orang. Kalau tengok boleh stimm woo.

Wan Azizah menafikan dia tak hinggin nak nonton video seks tersebut. Mana boleh nonton video seks.. Tak baik... Dosa...Kalau beraksi seks dengan pasangan suami isteri nie, biasanya hanya pasangan tu sahaja yang tahu aksi mana yang paling terbaekk..dan hanya pasangan tu sahaja tahu tahu setiap inci tubuh, parut celah mana, besau mana, tahi lalat kat mana ker,panjang mana ke hapa ker...hanya pasangan sahaja yang tahu... Mustahil Kak Wan nak tengok semua tu.... Mustahil... Kalau tengok kang....... alamak....?

Hanya Pasangannya Sahaja Yang Tahu Aksi Mana Yang Disukainya.

1 comment:

  1. Aduh kesian betul aku tengok anugerah kak jijah ni, kenyataan perut buncit, kalau orang lain perut buncit sikit pergi gim atau buat push up, tapi dia ni pergi cari cina doll dan buat aksi kamasutra dengan cina doll. patutlah lah kurang buncit nya sebab selalu sangat kot pergi jumpa cina doll? Apa komen lonie yang suka lumah ulut di selangor tu? Tentu dia sokong untuk banyakkan lagi lumah ulut nya.

    ReplyDelete