Monday, 8 February 2010

PAS Keluar Dari Pakatan


cilako... hijaa muko kawe..kawe sero biso doh politik kawe nie..tok jadi jugok..nate gilo Nuar...dio punyo pasa la nie.. aku doa mu kaloh caro kes liwat mu. pade muko mu..


PAS ketandusan modal nak berpolitik lagi. PAS dah merasakan lakonan untuk menjadi parti yang membanggun bersama islam sudah hancur. Orang-orang PAS sudah merasakan PAS hanya berpolitik untuk kepentingannya sahaja. Apa yang mereka boleh buat untik membanggunkan islam kalau tidak UMNO yang selama ini memperjuangkan Islam dan orang melayu.

Mana perginya bloggers handal-handal daripada fcukatan ko. Ada ker bloggers fcukatan yang bela nasib PAS nie. Tak ada masanya diorang nie nak baca blog PAS nie. PAS kena hentam ker, kena lanyak ker... diaorag buat bodoh jer. Sekarang ko cakap plak bloggers kerajaan tidak mempunyai etika dan moral.

Sudahla PAS... Pandai berlakon plak sekarang...nak sorok daripada perhatian rakyat yang mengikuti perbicaraan kes liwat Nuar yang sedang berlangsung sekarang, pandai plak ubah tajuk.... Nak duduk semeja dengan UMNO plak... nak bincang pasal islam plak..kononya parti tidak mempunyai masalah bila bekerjasama dengan UMNO.. Dulu ko hina sangat UMNO.. PAS lebih senang berbincang isu aga dengan DAP. DAP lebih faham islam berbanding UMNO. Sesiapa jer kafir DAP boleh baca alquran. tak tahula bg PAS alquran tu cam harakah kot. Bincangla dengan DAP wahai PAS kutuk..

PAS nak bincang isu keselamatan ker, ekonomi ker, isu islam ker.. adakah semata-mata nak lari daripada isu wang ehsan minyak. Konon nya kerajaan lupa dan tak ada orang bawa isu royalti minyak ke mahkamah. PAS bolehla jadikan isu minyak bila pilihanraya. Itu yang korang cuba nak buat ker. Tak pun PAS sedang sibuk nak bela nasib Fcukatan kat Peneng. Makin hari makin parah .mampusla fcukatan pas nie. Cakap jer pandai...Tak pun PAS cuba nak alih perhatian pasal kes liwat Nuar kat mahkamah. Tak nk bg rakyat dan penyokong-penyokongnya mengikuti pasal nie..

Bagi masalah Guan Eng tu... baik muslimah PAS turun padang bagi penerangan kat orang-orang melayu peneng yang Guan Eng nie bagus.. Guan Eng boleh membanggun bersama islam. Dia boleh tolong orang-orang melayu yang miskin tergar kat peneng. Boleh bagi tanah kat orang melayu kat peneng.. Ayuh muslimah PAS..cepat turun padang... tak masuk syurga korang nanti........

2 comments:

  1. orang PAS memang macam tuhh..pttuuiihh!

    ReplyDelete
  2. putra merdeka.. sokong 100%. tarak guna punya PAS

    ReplyDelete