Tuesday, 12 April 2011

MATI DALAM POLITIK

Biasa kita dengar AHLI SEUMUR HIDUP... rupanya mahu jadi Ahli Politik seumur Hidup..Antara muka2 yang masih mahu menjadi Ahli Politik Sampai Mati........
Calon Pertama Yang Paling Panas


Saya sudah berkecimpung dalam politik kurang lebih pun 30 tahun.. tapi masib mampu berpolitik lagi.Apa yang penting Satu Dunia Kenal Siapa Anwar Ibrahim... isu hangat masa kini.. Video Seks + Jam Omega.. afundi saya...Juburi... oyea-oyea....Dalam PAS saya paling otai.. usia baru mencecah 80 tahun masih dah 44 tahun dalam arena politik. Isu hangat saya minggu ini, saya kerna sound kerana pakai baju ada logo 1malaysia. Sokong la saya... Afundi Aziz... kebaabommmmUsia saya dalam lingkunganh 70 tahun dan masih kuat..saya sudah bergiat dalam arena politik selama lebih kurang 42 tahun..isu sensitif saya minggu ini.. scandal dengan pembantu saya dulu... dulu cerita punya....jangan lupa undi saya... afundi Kit Siang.... DAPigSaya sama usia dengan Kit Siang lebih kurang sama jer.. bergiat aktif dalam politik lebih kurang 37 tahun.. Hobi saya suka naik kerusi roda.. jangan lupa afundi Karpal.....Kesinggggg..


APAPUN KITAORANG LEBIH LAMA DARIPADA PEMIMPIN YANG LAIN. CM SARAWAK PUN TIDAK LAMA BERBANDING KITAORG. DENGAR2 AFTER PILIHANRAYA NIE DIA PUN AKAN BERSARA.. NAMPAKNYA KITAORG BOLEH DAPAT PINGAT ANUGERAH AHLI POLITIK PALING LAMA... TAHNIAH UNTUK KAMI SEMUA.

No comments:

Post a Comment