Wednesday, 14 March 2012

Saman Jangan Tak Saman

Pengarah strategi PKR Rafizi Ramli tetap berpandangan bahawa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak menyalahgunakan kuasa dalam isu tempahan jamuan bankuet pertunangan anak perempuannya. 

Katanya, beliau tetap berpandangan demikian walaupun kenyataan daripada hotel penyedia katering bahawa jamuan berkenaan dibayar oleh perdana menteri.

Kalau dah rasa kenyataan tu betul dan PM salah guna kuasa.. saman la. buat demostrasi ker, perhimpunan jalanan ker, solat hajat  pecah perut ka, Ini semua hanya mahu menjatuhkan kredibiliti PM. Semua nak tunjukkan kat rakyat nilai RM409,767 yang dibayar oleh PM kpd Hotel Shangri-La bagi perkhidmatan katering tu besar dan mewah, sedangkan rakyat hidup susah. Rakyat hanya nampak PM pakai duit rakyat dekat separuh juta ringgit untuk majlis pertunangan dan nilai tu amatla besar di mata rakyat. Itu sebenarnya yang cuba disampaikan kepada rakyat.

Apa lagi samanla..Kalau kenyataan PKR betul PKR boleh saman dan kalau PM betul>>> saman jangan tak samannnn.... saman biar dia rasa.. afusss

No comments:

Post a Comment