Friday, 20 April 2012

Hebat Peserta BERSIH


Patutla ramai yang datang nak tengok kumpulan pelajar dan bukan pelajar kt dataran smlm>> dakwaan kena pukul kt samseng... dan sampai matipun setiap dakwaan kena pukul oleh pihak yang tak dikenali.. pasti tak akan ada tangkapan... Ada orang kata... diaorg yang upah puak2 tu....itu game biasa nk dapat simpati... politik biasa... siapa yang salah? salah umnola... UMNO salah semua....

Pasnie makin ramai yang akan datang sebab Abe Ruk dah pakai baju bersih.. semua yang hadir bersih nie cam abe ruk laa.. Sian Abe Ruk kena kena pakai baju ko puak2 nie....Beruk mano pakai baju....

Mungkin lavel yang datang BERSIH nie sama cam Beruk... ramai orang melayu yang sama level ngan beruk 28 april nie... sampai bila melayu akan dijadikan barua oleh puak2 dap nie... nasib  baik puak2 nie tak pakaikan kt babi... klau tak melayu sokong bersih sama taraf ngan babi..

1 comment:

 1. Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4 * (NEW)
  5~BUKTI 5 * (NEW)
  6~BUKTI 6 * (HOT)

  Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!  Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

  ReplyDelete